My cosmetica

 

Van wat voor soort make-up hou ik? Ik hou van luxecosmetica en ik maak graag kennis met nieuwe producten met nieuwe structuren en kleuren. Mijn favorieten waren en zijn Dior en Chanel, Tom Ford, Yves Saint Laurent , Estee Lauder enz.

Ik doe make-up voor u met luxe cosmetica. Hier zijn de merken die ik gebruik

In mijn workshops zal ik mijn geheimpjes met jullie delen en jullie helpen de juiste cosmetica te kiezen.

 


Christian Dior Beauty

Christian Dior is een Frans bedrijf dat in 1946 werd opgericht door de legendarische Franse couturier Christian Dior. Tot op de dag van vandaag wordt Dior beschouwd als een symbool van de wereld van luxe en schoonheid van de hoogste kwaliteit. Zoals vele andere modemerken, creƫert Christian Dior niet alleen modeartikelen, maar ook verfijnde parfums en cosmetica - parfums, cosmetica voor vrouwen en mannen, decoratieve cosmetica.

Lees meer »

Yves Saint Laurent

Yves Saint Laurent heeft een nieuwe foundation gelanceerd als onderdeel van de Yves Saint Laurent Summer 2022 All Hours Liquid collectie. Het is 's werelds eerste "Mooie Huid Reproductie" foundation. Het is een vloeibare foundation die is ontstaan uit het idee van "nieuwe sensaties", gebaseerd op het verlangen van veel vrouwen om de eigenaar te worden van een mooie "perfecte" huid. YSL heeft onlangs de 'mooie' huid geanalyseerd om de perfecte balans te vinden van grootte, consistentie en hoeveelheid...

Lees meer »